Over ons

Wij zijn Peter en Bart, de nieuwe eigenaren van mini-camping Le Saulet. Wij hebben elkaar in 2017 ontmoet en in november 2019 zijn wij getrouwd.

Beide gaan wij graag al jaren naturistisch kamperen in de zomervakanties en in winters bezochten wij graag naturistenresort en/of clothing-optional resorts op de Canarische Eilanden.

Een paar jaar geleden bespraken wij onze wens en dromen met elkaar om in ons geliefde Frankijk een camping te beginnen. Een droom die we los van elkaar hadden en nu dus samen willen realiseren.

Over Bart

Ik ben Bart van het geweldige bouwjaar 1976. Reken maar uit hoeveel lentes jong ik ben.
In mijn werkzame leven heb ik veel in winkels gestaan, zoals supermarkten en ben ik bediende geweest bij een groentewinkel. Na wat korte baantjes ben ik in 2000 gestart als serviceadviseur in de automobielbranche. Een mooi vak waar ik veel contact aan de receptie had met de klanten. Dat contact met de klanten vond ik het leukste deel van mijn vak. De techniek is leuk, maar stelt je soms ook voor nare verrassingen.
Ruim 10 jaar geleden had ik bij een vakantie te horen gekregen dat de camping waar wij waren te koop stond. Toen had ik al het idee, dat zou ik graag willen. Maar door omstandigheden ging dat toen niet.
Tot een paar jaar geleden Peter thuiskwam met het idee een camping te beginnen. Ik was gelijk overstag en zo zijn we opzoek gegaan naar onze droomplek en die hebben wij gevonden in de Le Saulet in het mooie Vignols.

Over Peter

Ik ben Peter. Geboren in het noorden van Nederland in Hoogezand-Sappemeer. Daar opgegroeid in een gezin met 4 kinderen.
In 1984 verhuisde ik naar het westen van Nederland en startte ik als docent in het voortgezet onderwijs in Amsterdam. Na ruim 6 jaar nam ik de overstap naar het basisonderwijs. In het basisonderwijs heb ik gewerkt als leerkracht, als directeur van verschillende scholen en als bestuurder van verschillende organisaties.
Op de vraag van wat wil je nog anders dan alleen nog werken in het onderwijs kwam het antwoord een camping runnen in Frankrijk. Omdat Bart deze droom ook heeft, waren we het al heel snel eens. Dit moet het worden. En nu is het dan ook zover. Een eigen camping in het Franse land. Een prachtige uitdaging om er iets heel moois van te maken.