Contact

Wil je meer informatie over de camping ontvangen, laat dan een bericht achter op onderstaand contactformulier.
En neem gerust contact op wanneer je graag van te voren wilt weten of er plek is.

Contactgegevens 

Bart Kock en Peter Schreuder
2 Route des Saulets
19130 Vignols
Frankrijk

+33787659511

info@lesaulet.com

Whatsapp

Volg ons op

Route naar le Saulet

Vanuit het noorden

Na Parijs volg je de A10 richting Toulouse. Vanaf de A10 ga je naar de A71 bij Orleans richting Toulouse. Bij Vierzon ga je naar de A20. Limoges – Toulouse aanhouden. Op de A20 neem je afrit 44: Uzerche, Lubersac , Pompadour. Op de D902 rijd je richting Lubersac.  Na Lubersac volg je de D901 naar Pompadour. Voorbij Pompadour ga je linksaf op de D31 richting Vignols – St. Solve.

De D31 gaat door Vignols heen. Als je beneden bij de (trein) viaducten aankomt, dan is het direct na het viaduct rechts af. Je ziet een bord ” Agglo Brive ,zone activite la Gare.”  Dan bevind je je op de Route des Saulets. Deze loopt wederom onder het viaduct door. Na ongeveer 200 meter is de toegang van de camping aan de rechterkant.

 

 

Vanuit het zuiden

Via de A20 rijd je naar het noorden richting Limoges en Brive-la-Gaillarde. Neem afrit 50: Brive Centre,Objat. Je rijdt richting Objat via de D901. Volg de D901 ongeveer 12 kilometer.  In Objat volg je de borden St. Solve ,Vignols op de D148e1. Als je St. Solve inrijdt, neem de 4e afslag links bij het bord “Agglo Brive zone activite la Gare” en links een bushalte. Je bent op de Route des Saulets. Rijd door over het spoor naar rechts. Je ziet de camping dan na 500 meter aan de linkerkant.

Kom je met een caravan, dan adviseren wij door te rijden tot aan het viaduct. Hier kan je een draai maken en dan terug rijden naar de ingang van de camping.