Algemene voorwaarden

Voor gasten/bezoekers van Le Saulet

 

Aansprakelijkheid

Le Saulet kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade aan of verlies van persoonlijke bezittingen of verwondingen tijdens het verblijf.  Door het terrein te betreden gaat u akkoord met deze voorwaarden. 

Natuurgebied

Le Saulet is gelegen in een natuurgebied. Dit geeft je als kampeerder mooie beelden van het terrein. Soms zie de dieren die in de buurt leven zoals herten, vossen, vogels en een verscheidenheid aan vlinders en nog meer. Omdat wij leven In dit gebied, willen wij er ook voor zorgdragen. We willen als beheerders van het terrein de flora en fauna beschermen en vinden het fijn als onze gasten dit ook doen. 

Recycling

We gaan zo bewust mogelijk om met ons landschap en het milieu. We hebben kratten voor het scheiden van afval bij de buitenkeuken staan. Wij legen de kratten regelmatig. Eventueel kan je ook in Vignols en St.Solve op diverse plekken ook je vuilnis kwijt. Een vuilniszakje met restafval kan je ook bij ons afgeven.

Chemisch toilet

Le Saulet maakt gebruik van een ecologisch zuiveringssysteem (fosse septic). Daarom kan en mag je een chemisch toilet bij ons niet legen.  Hiervoor is in de buurt een speciaal leegpunt in Objat bij de campingcar Aire. 

Parkeren

Het kampeerterrein is autovrij. Parkeren kun je op de door ons aangewezen plekken en/of aan de overkant bij het notaris gebouw. Alleen bij aankomst en vertrek kun je met de auto het terrein op.

Betaling

Betaling van de kampeerplek, accommodatie en stroom dient vooraf of uiterlijk bij aankomst te gebeuren. Wij accepteren geen cheques, er kan contant, via pin, tikkie/betaalverzoek of vooraf via internet betaald worden.

Mocht u onverhoeds eerder weg willen of moeten wegens omstandigheden, dan kunnen wij in overleg en in bijzondere gevallen het resterend bedrag aan u terugbetalen. Dit is altijd minus 1 dag. Indien u een reisverzekering heeft, dan kunt u altijd eerst deze raadplegen.

Verblijf

De camping is een clothing optional camping. Dit betekent dat je mag kiezen om zowel bloot als gekleed te verblijven. Elke gast respecteert de keuze van de ander. Het bloot zijn heeft bij ons geen associatie met seks. Dus handelingen in het openbaar die een relatie hebben met seks, zijn niet toegestaan. Foto’s maken van gasten is zonder de toestemming van de ander niet toegestaan. De camping is voor iedere volwassene, ongeacht gender en geaardheid. Respect voor elkaar staat bij ons hoog in het vaandel.

Huisdieren

Een huisdier kan alleen na overleg meegenomen worden op het terrein. Ons terrein is een natuur gebied en de gasten op de camping komen hier voor rust. Drukke, luidruchtig en vaak blaffende honden zijn daarom niet welkom. Bij overlast en klachten kan de toegang tot het terrein ontzegd worden.

 

Le Saulet (minicamping)

Bart Kock en Peter Schreuder
2 Route des Saulets
19130 Vignols
info@lesaulet.com